Felicitări personalizate

Campanii web

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

CEL MAI TRANSPARENT SISTEM DE PUBLICITATE.

Advertiserul plateste o suma fixa pentru durata aleasa derularii campaniei sale online. Indiferent de numarul de afisari sau numarul de clickuri generat, Adevrtiserul nu mai este taxat in plus.
Publisherul stie suma pe care o are de incasat ca urmare a derularii unei campanii in zonele sale de publicitate. Fara formule si calcule ascunse de generare de venit.

Reclama ta va fi vizibila pe site indiferent de clickuri si/sau afisari. Reclamele sunt vizibile pe toata durata campaniei.
Pe o zona de publicitate agreata cu CreativeAds nu ruleaza reclame rotative.

Multe agentii de publicitate vand campanii la click sau mia de afisari. Acestea pot fi repede epuizate iar advertiserii trebuie sa plateasca mai mult. Cu CreativeAds platesti o singura data si campania ta ruleaza pe toata durata aleasa, indiferent de click-urile sau afisarile generate.

Reclama este vizibila pe toata durata campaniei nefiind intrerupta de o alte reclama. CreativeAds nu foloseste sistem de banner rotativ (rularea mai multor reclame/campanii in aceeasi pozitie a paginilor web).

Eye Product te poate ajuta cu designul reclamelor tale. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti materialele pe care vrei sa le introduci in campanie si noi realizam designul reclamei tale.

Paginile web partenere ale server-ului nostru cuantifică 1.200.000 - 1.600.000 de afișări lunare.

Pentru mai multe informații intră in pagina web parteneră Eye Product - Creative Ads.

Despre noi

Eye Product este un studio de creație, recunoscut pe plan național, ce se focusează pe lucrări de grafică și animație, precum și web design.

Noutăți

12 Aprilie 2017
11 Aprilie 2017
© 2001 Eye Product. Toate drepturile rezervate. Realizat de Eye Product

Search